A Puskás Akadémiában folytatja pályafutását az elmúlt szezont a Balmazújvárosnál szerepelt középcsatár, Bachana Arabuli – jelentette be a klub.

A huszonnégy éves, ötszörös grúz válogatott játékos Tbilisziben látta meg a napvilágot, és többek között a főváros nagycsapata, a Dinamo mezét is viselte. Arabuli 2017 júliusában igazolt Balmazújvárosba, ahol huszonkilenc bajnokin kilencszer volt eredményes – tavaly augusztus 19-én a Pancho Arénában is betalált –, a Magyar Kupában pedig öt találkozón három gólt szerzett. A középcsatár szabadon igazolhatóként kétéves szerződést írt alá.

– Nagyszerű klubhoz, remek csapatba igazoltam, nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk. Keményen fogunk dolgozni a sikerekért, s úgy vélem, nagy dolgokat érhetünk el az együttessel. Részemről mindent meg fogok tenni az elkövetkezendő két évben, hogy ez így legyen – mondta a támadó.

Az NB I-es csapattal kapcsolatos további hír, hogy a szerb kapus, Braniszlav Danilovics két évvel meghosszabbította szerződését, valamint, hogy június 30-ig szóló kontraktusa lejártával távozott a gárdától Stipe Bacelic-Grgic.