A Puskás Akadémia 31 éves horvát támadója, Josip Knezevic 2022 nyaráig viselheti felcsútiak mezét – olvasható a pfla.hu rövid közleménye.

Knezevic a 2017-es nyári átigazolási időszakban Eszékről igazolt a felcsútiakhoz, ahol az előző két szezonban egyaránt a csapat házi gólkirálya volt, előbb 11, majd 12 bajnoki találattal. Eddig összesen 79 tétmérkőzésen lépett pályára NB I-es gárdánk színeiben – az első osztályban 67 fellépésén 25 gólnál tart, a Magyar Kupában 12 találkozón 4-szer volt eredményes.

A rutinos labdarúgó alapembere volt a 2017–2018-as évadban Magyar Kupa-döntőig menetelő együttesnek – a fináléban ő szerezte az első gólt az Újpest ellen. Knezevic ebben a bajnoki évben 16 élvonalbeli mérkőzésen kétszer iratkozott fel az eredményjelzőre, illetve hétszer az ő pontos passzai után fejezték be sikeresen az akciókat a társak.

A középpályás az első avaszi fordulóban eltiltás miatt nem léphetett pályára a Kaposvár ellen, de szombati, DVSC elleni találkozón már számíthat rá Hornyák Zsolt vezetőedző.