A csakfoci.hu információi szerint csereüzlet készülődött az NB I-es Puskás Akadémia és a másodosztályú Zalaegerszeg között. A felcsútiak szeretnék megszerezni a zalaiak kapusát, Szappanos Pétert, cserében pedig az őszi szezonban az NB I-ben egyetlen percnyi játéklehetőséget sem kapott Hudák Martin, Madarász Márk kettőst adnák.

Úgy tudjuk, a klubok részéről már megtörténhetne a játékoscsere, ám a ZTE kapusa nem tudott megegyezni szerződésének a részleteiről a felcsútiakkal. Ennek pedig komoly következménye lett Zalaegerszegen belül, az őszi szezonban alapembernek számító játékos – aki mind a 21 őszi bajnokin kezdő volt – kikerült a ZTE keretéből. A klubnál ugyanis minél hamarabb szerették volna a csapatnál látni a Puskás két játékosát.

Információink szerint mivel Szappanost már csak fél évig köti szerződés az NB II-es klubhoz, ezért arra is van esély, hogy a játékos nem vált most télen, hanem megvárja, hogy lejárjon a szerződése jelenlegi klubjánál. A nyári átigazolási időszakban így szabadon válogathatna az ajánlatok közül.