A pfla.hu tájékoztatása alapján Hornyák Zsolt irányításával vág neki a felcsúti csapat az NB I 2019-2020-as szezonjának. A köbölkúti származású tréner játékoskarrierje során többek között a Slovan Bratislavában, Kassán, az Inter Bratislavában és a Dinamo Moszkvában futballozott – négyszer nyert szlovák bajnokságot, kétszer Szlovák Kupát, egyszer csehszlovák bajnoki címet ünnepelhetett. A korábbi védő háromszor játszott öltötte magára a szlovák címeres mezt.

Hornyák edzőként dolgozott már Örményországban, Máltán, Oroszországban és Csehországban. A jereváni időszakában két klubbal is szerzett trófeát: az FC Mika vezetőedzőjeként elhódította az örmény szuperkupát, a Bananc trénereként bajnokságot és szuperkupát nyert.

A 46 éves szakember a mögöttünk hagyott szezonban a cseh Slovan Liberec mestereként dolgozott, a kék-fehér együttessel hatodik lett a cseh élvonalban.

Hornyák kettő plusz egy évre kötelezte el magát a felcsútiakhoz. A játékosokkal június 17-én találkozik először, amikor is megkezdik a felkészülést az új idényre.