A tavaly ősszel az Európa Konferencia Ligában a csoportkörig jutó gibraltári bajnok és jeleleg is listavezető Lincoln Red Imps ellen vívta második spanyolországi felkészülési mérkőzését az NB I-es gárda. Az első félidőben mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de gól nem született és védést is csak a felcsúti Markek Tamásnak kellett bemutatnia – írja a pfla.hu.

Rögtön a második játékrész elején viszont megszerezte a vezetést a Puskás Akadémia: egy felívelt labdát a csereként beállt Puljic csúsztatott Komáromi elé, aki 11 méterről, a balösszekötő helyéről a bal sarokba lőtt (1-0).

A 65. percben növelte az előnyét Hornyák Zsolt csapat, ekkor a Honvédtól igazolt Mezgrani ívelte be a labdát a védők mögé, ismét Komáromi érkezett, betört a 16-osra és a kapus lába mellett elegánsan helyezett a hálóba (2-0).

És a 71. minutumban jött az újabb Puskás-gól is: a nem sokkal korábban beálló Favorov kényszerítőzött Puljiccsal, majd a horvát csatártól visszakapott labdát 16 méterről a kapu oldalába lőtte (3-0) – az ukrán középpályás ezzel egyben a végeredményt is beállította.

Felkészülési mérkőzés, Marbella:

Puskás Akadémia FC–Lincoln Red Imps FC 3–0 (Komáromi 46., 65., Favorov 71.)

PAFC: Markek – Mezgrani, Szolnoki, Spandler, Deutsch L. – Urbík, Plsek, Slagveer – Baluta, Komáromi, Kozák

Cserék: Auerbach, van Nieff, Puljic, Favorov, Kiss N., Weslen Jr., Janyickij

NB I: A koronavírus miatt csúszhat a tavaszi rajt, a halasztásról tárgyal az MLSZ – részletek