Az első félidőben kétgólos előnybe került, majd visszavett az iramból a Puskás Akadémia, de ez is elég volt a Loki otthonában elkönyvelt 2-1-es győzelemhez. A felcsútiak vezetőedzője, Hornyák Zsolt azonban a 3 pont ellenére sem volt elégedett a látottakkal.

– Tudtuk, hogy a széleken tudjuk megverni a Debrecent, a védők mögött, viszont az nagyon bánt, hogy 2-0-nál megelégedtünk az eredménnyel. – kezdte a szakember az m4sport.hu-nak. – Szerintem simán meg tudtuk volna nyerni ezt a mérkőzést 3-4 góllal. Nem fogom lebecsülni az ellenfelet, de nem tetszett, hogy a második félidőben nagyon passzívan játszottunk, és hagytuk visszajönni a játékba a Debrecent.

Hornyák kifejtette, a maximalizmust, és a kezdeményezést hiányolja leginkább csapatából.

A végén feleslegesen idegessé tettük a játékot, de ez a mi passzivitásunkból jött elő. Nagyon bánt, hogy nincs meg bennünk az akaraterő.

Ha tudunk nyerni 3-0-ra, vagy 4-0-ra, akkor miért nem nyerünk? Ezt a meccset simán is meg tudtuk volna nyerni, mert a Debrecen nagyon passzív volt, a mi tétlenségünk hozta vissza őket.

A pfla.hu-nak adott nyilatkozatában az egyéni teljesítményekre is kitért, több játékosával is elégedetlen volt.

– Van Niefftől, Urbliktól és Knezevicstől nem jöttek azok a veszélyes labdák, amik az első félidőben nagyon jól jártak. Nagyon visszaléptek, plusz Sós Bence sem tudott annyit teljesíteni, amit elvártunk, és amit játszott eddig.