Egyéves szerződést kötött Pintér Attila csapatával a legutóbb az FC Koperben jobb oldali védőként szerepelt Ivor Horvat, aki az elmúlt hetekben próbajátékon szerepelt a Puskás Akadémiánál – jelentette be a felcsúti egyesület hivatalos honlapja.

A 25 éves, zágrábi születésű labdarúgó a Dinamo Zagrebben nevelkedett, de megfordult a szintén fővárosi Lokomotivában, az NK Istrában, a Luckóban is, utolsó klubja a szlovén első osztályú FC Koper volt. Az egyszeres horvát U20-as válogatott játékos hazája élvonalában 51, a szlovén Prva Ligában 32 összecsapáson lépett pályára, ezeken a találkozókon két gólt szerzett.

„Már több mint két hete a csapattal edzem, és nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk. Hatalmas lehetőség ez számomra, a tréningeken kívül a pályán is száz százalékot akarok nyújtani.

Természetesen Pintér Attila személye is komolyan motivált abban, hogy a Puskás Akadémiához igazoljak. Nagyszerű játékos volt, és ugyanolyan jó tréner. Fantasztikus edzéseket tart, és a klub is a legjobb körülményeket teremti meg a futballistáknak, akik nagyon jó labdarúgók

– fogalmazott az aláírást követően Horvat, aki idén nyáron az együttes 11. igazolása.