Péntek délután a török élvonalbeli Kasimpasa ellen játszotta utolsó ausztriai felkészülési találkozóját a Puskás Akadémia a grazi GAK-stadionban.

Már a mérkőzés elején bekezdtek a csapatok, tizenöt perc alatt négy gól esett egyenlő elosztásban. Ebből az első kettő a török együttes nevéhez fűződött, Khalili és Depe találataival már a negyedik minutumban 2-0-ra vezetett Kemal Özdes csapata.

Az NB I-es csapat azonban nem esett össze, öt perccel később a nyáron érkező David Vanecek szépített, majd a 15. percben Ezekiel Henty egyenlített. Ezt követően már nem potyogtak hasonló ütemben a gólok, sőt úgy tűnt, hogy a végeredményt is beállították a felek tizenöt perc elteltével, ám a második félidő hosszabbításában, a 90. minutumban érkezett a mindent eldöntő találat Erdogan részéről, így a Puskás Akadémia 3-2-re kikapott.

Felkészülési mérkőzés, Graz (Ausztria)

Puskás Akadémia–Kasimpasa (török I.) 2-3 (2-2)

PAFC: Hegedüs L. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Nagy Zs. – Van Nieff, Urblík, Radics, Golgol – Vanecek, Henty. Csereként pályára lépett: Hegedűs J., Spandler, Fülöp L., Kiss T., Sós B., Skribek.

Gólszerzők: Vanecek 9., Henty 15., ill. Khalili 2., Depe 4., Erdogan 90.