Kiemelném azt, hogy a Ferencváros mögött a második helyen tudtunk végezni a 2020-21-es szezon végén, hiszen egy évvel korábban harmadikak lettünk, és ez egy óriási előrelépés, mind a csapatnak, mind a klubnak – kezdte évértékelő interjúját Szolnoki.

A Puskás Akadémia a harmadik helyen tölti az OTP Bank Liga téli szünetét, és mindössze négy pont a hátránya listavezető Ferencvárossal szemben. Érdekesség, hogy ez a két csapat egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a bajnokság többi csapata, az elmaradt derbijük lesz 2022 első NB I-es bajnokija január 27-én, Felcsúton. A Puskás egyébként 16 mérkőzés alatt 31 pontot gyűjtött ősszel, Hornyák Zsolt tanítványai 25:18-as gólkülönbséggel zártak, a felcsútiaknál kevesebb gólt csak a tabella első két helyezettje – a Fradi és a Kisvárda – kapott.

Azt gondolom, ősszel sikerült AZ ELMÚLT ÉVEK FORMÁJÁT továbbvinni és mindenki jó úton halad. A csapat alázatos, vevő a munkára és szeretnénk ismételten hasonló sikereket elérni – nyilatkozta a 29 éves válogatott játékos a pfla.hu-nak.

Szolnoki sérülés, valamint a Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzésen összegyűjtött piros lap miatt csak kilenc őszi NB I-es bajnokin állt csapata rendelkezésére. A jobbhátvédként és középhátvédként is bevethető labdarúgó 2018-ban igazolt a Puskás Akadémiához, előtte nevelőegyesületében, a MOL Fehérvárban játszott. Szolnoki egyébként többszörös utánpótlás-válogatott játékos, a mai napig egyetlen felnőtt válogatott szereplése egy 2015-ben Litvánia ellen 4-0-ra megnyert barátságos mérkőzés volt, melyen Dárdai Pál végig a pályán hagyta a játékost.

TOP 20: 25 évesen visszavonult a magyar foci nagy ígérete, Dzsudzsák sorsa eldőlt, Horváth Ferencet már a kutyája is megutálta – ezt olvastátok nálunk 2021-ben