Lealkudnák az árát

Sallai Roland sorsa hamarosan eldőlhet: azt egyelőre nem tudni, melyik csapatnál folytatja a Puskás Akadémia kötelékébe tartozó 20 éves válogatott támadó, az valószínűnek tűnik, hogy nem eddigi kölcsönklubjában, a már másodosztályú olasz Palermóban.

A Mediagol információi szerint a szicíliai gárda – amely egy éve vette kölcsön Sallait – nem kívánt élni a felcsútiakkal kötött szerződében lévő 2,5 millió eurós kivásárlási árral, de a lap úgy tudja, hogy ennél valamivel kevesebbet, egy 2 millió euró körüli összeget kifizetne a Puskásnak. Hozzáteszik, hogy a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini annyira nem volt azért elégedett a támadóval, hogy éljen opciós jogával, de egy csökkentett összegű kivásárlással megpróbálkozhat az NB I-es klubnál.

Zöld-fehérbe öltözhet

Azonban lehet, hogy későn lépett a klubelnök, ugyanis Sallainak komoly kérője akadt a görög Panathinaikosz személyében, amely mindent elkövet a megszerzéséért. A zöld-fehérek mellett a Mediagol portugál, francia, sőt, két, a Serie A-ban szereplő érdeklődőről is ír.

Megjegyzik, hogy az sem kizárt, hogy Sallai szerződést hosszabbít a Puskás Akadémiával, és újra kölcsönben (illetve opciós vásárlási joggal a csomagban) kerülhet következő klubjához.