A brit Matt Walker még az idény elején határozta el, hogy bejárja mind az 55 UEFA-tagállam élvonalait és egy-egy meccsre ellátogat. A különleges túra és kísérlet nagy hírverést kapott az angol és a nemzetközi sajtóban is.

A szigetországi szurkoló a hétvégén az NB I-et, azon belül is a Puskás Akadémia-Bp. Honvéd (1-1) bajnokit, illetve a felcsúti Pancho Arénát látogatta meg (később aztán Horvátországba is elutazott egy zágrábi mérkőzésre).

Walker ezt írta a Facebooon a felcsúti mérkőzésről és arénáról:

A gyönyörű, fából készült lelátó-szerkezet szinte minden másról elvonja a figyelmet. A stadion és a klub (Puskás Akadémia) elnevezése azért picit félrevezető, hiszen a nagy Puskás aligha járt valaha is Felcsúton, a vendégszektorban ülő Honvéd-szurkolók erre sűrűn fel is hívták a figyelmet, mondván Puskás náluk játszott.
A hazaiak egy Hegedűs-fejessel szereztek vezetést, és úgy tűnt, a szilárd védekezésük győzelemhez vezethet, de Danilo végü egyenlíteni tudott, így 1-1 lett a meccs vége a 10/10-es stadionban

– szólt a verdikt.

Walker felcsúti bejegyzése egyébként nagy sikert aratott követői körében, a like-ok száma alapján ez volt az utóbbi időszak legnépszerűbb helyszíne az oldalán, többen is kértek tőle további fotókat, de jelezte, hogy minden helyszínről csak egy képet tesz közzé, ez alapszabály nála.

A brit a Twitterre is kirakott aztán egy képet a meccsről (illetve magyarországi látogatása több helyszínét is megörökítette). “Szinte érezni lehetett a nagy Puskás Ferenc jelenlétét” – írta a Honvéd-tábort mutató fotóhoz a túrázó.