Mint ismeretes, a 18. születésnapját ünneplő, saját nevelésű játékosa rendezte le a Haladást az NB I 15. fordulójában. A találkozó után Kiss Tamás értékelte a látottakat.

Ez egy nagyon nagy születésnapi ajándék volt, hogy így küzdöttek a társak a pályán, egy csapatként küzdöttünk.

Igazából a meccs előtt a másodedző, Vanczák Vilmos egy nagyon jó beszédet mondott, és ez feltüzelte a csapatot. Ennél jobb születésnapi ajándékot nem kaphattam a csapatól, hogy megnyertük a meccset, itthon tartottuk a három pontot, és azt a csapatot legyőztük, ahonnan jöttem.

Nem voltam biztos benne, hogy a kapufáról befelé pattan a labda, de velem voltak ott fent, és szerencsére befelé pattant, így gól lett – kezdte a meccs utáni értékelését Kiss Tamás a PuskásTV-nek.

A meccs napján 18. életévét gólszerző a korábbi csapattársakkal szembeni bizonyítási vágyáról szót ejtett.

Az előző mérkőzés Szombathelyen nem sikerült jól, hiszen kikaptunk 2-1-re. Jól játszottunk, de sajnos nem jött össze az a plusz, ami akkor kellett a győzelemhez. Most viszont megvolt és itthon tartottuk a három pontot.

Igazából az ilyen helyzeteket úgy kell kezelni, hogy nem szabad felvenni a kesztyűt velük, semmi dacolásnak nem szabad eleget tenni. Ha én ilyenkor higgadt tudok maradni, akkor az nekik rossz, és akkor is, ha nem tudnak felidegesíteni.

Végül arra is kitért, mikor fog teljes 90 percet játszani.

Rajta vagyok, hogy a fizikumom egyre jobb legyen. Elfáradtam, és ezért hozták be helyettem Radó Andrist, aki szerintem nagyszerűen szált be. Kellett a frissítés, hogy előre tudjunk pluszt nyújtani, és megszerezzük a harmadik gólt, de szerencsére a kettő null is elég volt – tette hozzá.

NB I: 18. születésnapját ünneplő, saját nevelésű játékosa rendezte le a Haladást, védőgólokkal nyert a Fradi – videók