Gyakoroltátok a tíz a tizenegy elleni játékot?

Nyilván nagyon nehéz olyankor, ha az ellenfél minőségi játékkal ki tudja használni az emberelőnyét – az MTK ilyen csapat volt a hétvégén. Ettől függetlenül azt mondom, megérdemeltük volna az egy pontot. Persze ilyen a futball, de azért jó lenne már egyszer egyenlő létszámban befejezni egy mérkőzést, és az sem lenne baj, ha nem ítélnének ellenünk minden meccsen egy-egy tizenegyest – még ha kimaradtak is… Ugyanakkor az is az igazsághoz tartozik: ahhoz, hogy eredményesebbek tudjunk lenni, sokkal többet kell nyújtanunk, mint amit múlt szombaton produkáltunk.

A tavalyi szezonban sem kezdtünk éppen jól, aztán jött egy négymeccses nyerő széria – többek között egy idegenbeli 5–1 a Haladás ellen…

Valóban, az elmúlt évadot is bukdácsolva kezdtük, aztán összeállt a csapat játéka, és a Halit is magabiztos futballal vertük. Ugyanakkor abból az eredményből balgaság lenne kiindulni, mert egy szétesőben lévő csapattal játszottunk, amely összecsapást követően edzőt is váltott. Hipp mesternél stabilabb lett a játékuk, hozzánk hasonlóan a balszerencsének is köszönhetik, hogy eddig csak egy pontot gyűjtöttek. Ami bajnokságot illeti, az már látszik, hogy a Ferencváros és a Videoton ismét kiemelkedik, a többi csapat hasonló kaliberű, gyakorlatilag bárki megverhet bárkit – remélem, most mi kerülünk ki győztesen a csatából.

A teljes interjút itt olvashatod el!