Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Paks-Puskás Akadémia bajnoki találkozón szűk két perc leforgása alatt kapott piros lapot hazai részről Könyves Norbert és Böde Dániel – mindkettőjüket reklamálásért büntette Pintér Csaba játékvezető.

A második eset kapcsán azonban újabb érdekes felvételt hozott nyilvánosságra az M4 Sport Facebook-oldala: a videón jól látszik, hogy a paksi csapatkapitány alig ért hozzá a Vidit is megjárt Szolnoki Rolandhoz, a védő azonban látványosan feldobta magát, mire az eset alatt másfele fegyelmező Pintér bíró sárga lapot adott Bödének, aki magából kikelve “kireklamálta” magának a második sárgát is. A továbbra is a földön fekvő Szolnoki egy mosoly tekintetében nyugtázta a játékvezető ítéletét.

– Két emberrel kevesebben voltunk. Nem tudom, hogy jogosak voltak-e a kiállítások. A (Böde) Danié, én azt gondolom, nem volt jogos, de tény, hogy egy sárga lap birtokában nem szabad így odamenni a játékvezetőhöz. – nyilatkozta a lefújás után az M4 Sportnak a kiállítások után csapatkapitánnyá előlépő Szabó János.

Böde Dániel kiállítása

Böde Dániel kiállítása

Egy mosoly többet mond ezer szónál? ⚽️?A kiállított Böde Dániel nem volt olyan vidám, mint Szolnoki Roland.

Közzétette: M4Sport – 2020. február 8., szombat