Hivatalos oldalán jelentette be szerda délelőtt a Paksi FC a korábban az U18-as, az U19-es és az U20-as válogatottban is megforduló Lorentz Márton szerződtetését.

Lorentz karrierje a Puskás Akadémiából indult, majd Fehérváron folytatódott, de játszott Dunaújvárosban, Soroksáron, most pedig Siófokról érkezett a tolnaiakhoz. Összesen 139 NBII-es meccse mellett 14 első osztályú találkozón is szerepelt már. A 184 centiméteres hátvéddel a zöld-fehér klub hároméves kontraktusban állapodott meg.

„Igazából nagyon örültem a paksi megkeresésnek, mivel már négy éve az NB II-ben fociztam. Az idényzáráskor pedig kifejezetten izgatott voltam a csapat bentmaradását illetően, szurkoltam tehát a srácoknak. Szerencsére jól alakult minden, így nagyon boldog voltam és vagyok a mai napig. Ez a lehetőség mindenképpen egy előrelépés számomra” – nyilatkozta az új igazolás a klubhonlapon.

„Szerettünk volta még egy belső védő igazolni. Márton pedig a Siófokban kiemelkedően teljesített, így most itt a lehetősége a bizonyításra az első osztályban is” – mondta a papírok aláírását követően Haraszti Zsolt ügyvezető.