– Végre ismét gólt szereztem, amire már elég régen volt példa – mondta Papp Kristóf a paksifc.hu-nak. – Az elmúlt bajnokságban egyszer sem sikerült, pedig azt megelőzően négyszer is betaláltam. Bízom benne, hogy visszatérek az akkori formámhoz. Örültem a gólomnak, de annak jobban örültem volna, ha megnyerjük a meccset, főleg azután, hogy sikerült fordítanunk. Valamiért nem a legjobb arcunkat mutattuk. Lehet az újpestiek kényszerítették ránk az akaratukat, lehet nem koncentráltunk eléggé. Nehéz volt belőlük felkészülnünk, mivel egy egész csapatnyi új játékos érkezett hozzájuk.

A sorozatban 12. élvonalbeli szezonját kezdő “színtiszta” magyar csapat 24 éves védekező középpályása a folytatásról, a Mezőkövesd elleni mérkőzésről is elmondta véleményét.

– Jobb játékkal igyekszünk előrukkolni, mint az Újpest elleni volt, hiszen javítani szeretnénk. Ez nem lesz egyszerű, nehéz mérkőzésre számítunk. Ők túl vannak egy bravúr győzelmen, Debrecenben emberhátrányban is nyerni tudtak a Loki ellen. Ez nagy szó, mert hiába voltak gondjai a DVSC-nek az elmúlt bajnokságban, azért a Nagyerdei Stadionban nyerni soha nem egyszerű. Ettől függetlenül győzni szeretnénk Kövesden, hiszen az a célunk, hogy megismételjük a legutóbbi ötödik helyünket, vagy ha lehet, akkor akár előrébb is végezzünk. Ehhez pedig már most el kell kezdenünk a pontgyűjtést.