Sipos Zoltán a nyári felkészülési időszak legelején csatlakozott a paksiakhoz, mint próbázó, majd edzésmunkája és a felkészülési mérkőzéseken mutatott teljesítménye meggyőzte a tolnaiak vezetőit, valamint a felnőtteket irányító szakmai stábot.

A 19 éves játékos a Puskás Akadémiában nevelkedett, a tavalyi szezont kölcsönben a Csákvárnál töltötte, ahol 15 NB II-es és 1 Magyar Kupa találkozón lépett pályára. Karrierje során megjárta az U16-os, az U17-es és az U19-es utánpótlás-válogatott csapatokat is.

– Nagyon jól esett, hogy egy NBI-es klub érdeklődött irántam, és végül le is igazolt. Ezt ezúton is szeretném megköszönni családomnak, barátaimnak és nevelőedzőimnek. Az első napoktól kezdve mindenki nagyszerűen fogadott, és segítette a beilleszkedésemet. Úgy érzem tehát, nagyszerű közegbe érkeztem, így mindenképpen hosszútávon gondolkodom Pakson. Ami csak tőlem telhető, megteszem, hogy minél több lehetőségem legyen bizonyítani – mondta klubhonlapnak védekező középpályás a papírok aláírását követően.

– Sipos Zoltán egy komoly tehetség, tizenkilenc éves, így csak rajta múlik, milyen pályafutás előtt áll. Szurkolunk neki, hogy minél eredményesebb legyen – nyilatkozta a Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt.

Sipos a paksiak hetedik nyári igazolása Egerszegi Tamás, Lorentz Márton, Bognár István, Sajbán Máté, Ádám Martin, Nagy Richárd és Hegedüs Lajos után.