A fiatal középpályásnak nyáron lejár a szerződése, és a csakfoci.hu úgy tudja, hogy lengyel, osztrák és magyar klubok is szívesen megszereznék, sőt, a legfrissebb információink szerint egy török megkeresés is befutott iránta. A Paks hajlik is rá, hogy most rábólintson valamelyik ajánlatra, mert a játékos nyáron már ingyen igazolható lesz.

Ennek kapcsán megkerestük Haraszti Zsoltot, a Paksi FC ügyvezető igazgatóját.

Valóban van érdeklődés Papp Kristóf iránt, és mint mindig, igyekszünk a játékos érdekeit is szem előtt tartva eljárni, de éppen ezért ez most egy nehéz helyzet. A klubnak szüksége van Kristófra, ugyanakkor azt is mérlegelni kell, hogy nyáron ingyen távozhat. Decemberben már egyeztettünk vele és az ügynökeivel, és erre sor kerül újra a napokban. Valóban volt érdeklődés Ausztriából, de Lengyelországból, és Törökországból is kaptunk olyan megkeresést, hogy van klub amely szívesen látná már most télen Kristófot.

A 24 éves Papp Kristóf érdeklődésünkre elmondta, számára fontos, hogy a klubbal szemben korrekt módon járjon el.

Hallottam a megkeresésekről, hiszen az engem képviselő CMG menedzseriroda folyamatosan tájékoztat a fejleményekről.

Jól érzem magam Pakson, nagyon sokat kaptam a klubtól, és szeretnék korrektül eljárni ebben az ügyben, ugyanakkor természetesen vonz egy külföldi lehetőség is. Várom a fejleményeket, egyelőre azonban csak az edzésekre koncentrálok.

Papp évek óta alapembere a paksiaknak, ősszel 19 mérkőzésen 4 gólt is szerzett a bajnokságban.

Ezért nevezik őt  “csendes gyilkosnak”.