Korábban a csakfoci.hu is beszámolt róla, hogy a fiatal középpályást lengyel, osztrák, és magyar klubok is szívesen szerették volna megszerezni, de a legutolsó információink szerint egy török megkeresés is befutott iránta. A Paks hajlott rá, hogy rábólintson valamelyik ajánlatra, mivel a játékos nyáron ingyen igazolható lett volna.

Szombaton végül Papp fontos döntést hozott a jövőjéről: meghosszabbította szerződését, és az új megállapodás értelmében 2021. június 30-ig biztosan marad a Paksi FC kötelékében.

Remekül érzem magam Pakson, és tudom, hogy nagyon sokat köszönhetek ennek a Klubnak, itt váltam élvonalbeli labdarúgóvá – mondta a 24 éves játékos. Igaz csábítanak külföldre, én mégis úgy gondoltam, hogy tartozom annyival a PAKSI FC-nek, hogy ameddig csak lehet, ebben a csapatban futballozzak. Úgy érzem, a mögöttem álló ősz volt az eddigi legjobb szezonom. Rúgtam négy gólt is, és bízom benne, hogy ezt tavasszal még növelni tudom. Igyekezni fogunk elmozdulni a hetedik helyről, és ennél feljebb szeretnénk zárni majd a bajnokság végén – mondta a klubhonlapnak 24 éves középpályás.

Papp 2015 nyarán igazolt a Pakshoz az NB II-es Gyirmóttól. Az élvonalban, augusztus 8-án, a Paks-Budapest Honvéd (3:1) találkozón mutatkozott be. Azóta 77 bajnoki mérkőzésen 9 gólt szerzett, ebből négyet a jelenlegi bajnokság őszi fordulóiban.