Karácsonyhoz közeledve még inkább előtérbe kerül, hogy a nélkülözők számára valamilyen ajándékkal, valamint pénzadománnyal járuljanak hozzá ahhoz, hogy legalább ezekben a napokban ne kelljen nélkülözniük.

A csapatot erősítik a Simon ikrek – Ádám és András -, akik ilyenkor egyénileg is szoktak adakozni. Náluk ez a hagyomány már több éves múlttal rendelkezik. Idén hozzájuk csatlakozott Fejes András is, akinek szintén van egy ikertestvére Ildikó. A két ikerpár másik két ikerpárnak tette szebbé az ünnepet. Az ajándékok átadására a Fehérvári úti stadion klubházában került sor – írja a paksifc.hu.

A két 4 éves kislány, Szénia és Vivien a télapótól vehették át az ajándékokat.

Gyermekkorunkban Andrásnak és nekem mindig nagyon szép karácsonyunk volt. És bele sem merek gondolni abba, hogy hány olyan gyermek van, akiknek szülei, bármennyire is szeretnék, nem tudják megadni azt, amit mi kaptunk a drága szüleinktől. Úgy gondolom, hogy annyi olyan dologra költünk el pénzt, amire tulajdonképpen nincs is igazán szükségünk, tehát ha megtehetjük, akkor az a legkevesebb, hogy segítünk – kezdte Simon Ádám a klubhonlapnak.

Azt nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam ott lenni az átadáson, mert kevés felemelőbb érzés van annál, amikor az ember, gyerekek örömtől csillogó szemét láthatja. Az pedig, hogy ikrek segíthettek ikreken igazán különlegessé tette ezt az alkalmat.

Mind a gyermekeknek, mind szüleiknek, de mindenki másnak is, és a többiek nevében is, boldog karácsonyt kívánok – mondta Simon, aki nem tudott ott lenni, mert az augusztus végi műtétje óta még mindig gipszben van a lába.


A két 6 éves kisfiú Leon és Noel a télapótól vehették át az ajándékokat

Utóbbiak aktív labdarúgók, és meglepték játokasinkat, mivel elhozták nekik ajándékba az első érmüket, amit nemrég nyertek egy tornán.

A pénzadományokat a lányokat egyedül nevelő nagymama, és a srácokat szintén egyedül nevelő apuka, pedig a két Andrástól vehették át.