Csütörtökön a Paksi FC megtartotta a szokásos idényindító ankétot és sajtótájékoztatót, ahol természetesen a főbb kérdéskörök a téli felkészülési időszak elemzése és az új szakmai stáb, valamint az igazolások körül zajlottak – írja beszámolójában a klubhonlap.

– Igazolásainkkor vissza kellett térni a gyökereinkhez – mondta Haraszti Zsolt ügyvezető. – Olyan játékosokra van szükségünk, akiknek megtiszteltetés paksi mezbe öltözni, így nézelődtünk és nézelődünk a piacon. Szokták mondani, hogy a jó közösség plusz hat pont, ez az elmúlt heteket látván megvan, így nagyon remélem, hogy tavaszra kiegyenesedünk.

Akadt kérdés bőven Osztermájer Gábor irányába is, a vezetőedző pedig a következőképpen válaszolt:

– Négy nap hazai munka után utaztunk Törökországba, ahol kiváló körülményeink voltak. A tábor alatt minőségi munkát és játékot láttam a fiúktól, így azt gondolom, mindenképpen előreléptünk. Új igazolásainktól sokat várok, de, mint láthatták az ősz végén Kelemen Dávid esetét, szívesen nyúlok motivált, régebben kevesebbet vagy egyáltalán nem játszott játékosokhoz is. Ez egészen biztos, a jövőben is így lesz – mondta a paksiak szakvezetője.

A tolnaiak szombaton az élen álló Ferencváros vendégeként lépnek pályára a Groupama Arénában, ahová távozása után először tér vissza ellenfélként Böde Dániel.

– Abból a mérkőzésből csak pozitívan jöhetünk ki, hiszen senki sem tehet szemrehányást, hogy kikapunk az Üllői úton. Megfelelő motivációval, nyugodt játékkal meglepetésre is képesek lehetünk, ahhoz viszont olyan játékot kell nyújtanunk, mint Székesfehérváron – idézi a teol.hu a paksi támadót.