Böde Dániel, a Paksi FC 32 éves támadója korábban már beszélt arról, hogy nincs benne görcs amiatt, hogy nem szerzett még gólt a sérüléssel is nehezített idényben, mivel az első ferencvárosi évében szintén nem talált be az első öt fordulóban, hogy aztán 17 gólig jusson az akkori szezon végéig.

Szombaton, volt klubja, az FTC elleni bajnokin szakíthatná meg a szériát a csatár, aki a nyáron tét vissza hét év után a Tolna megyei klubhoz.

Egy csatár – így én is – minden meccsen gólt szeretne rúgni, viszont a legfontosabb mindig az, hogy nyerjen a csapat. Ha az én gólommal születik siker, az a saját oldalamról nézve csak hab a tortán.

De tényleg bízom benne, hogy most már beindulok. (…) Ismerem magam, így tudom, lesz bennem extra érzés, de ez így volt akkor is, mikor a Fradi színeiben először játszottam a Paks ellen. Biztos, hogy más mérkőzés lesz számomra, mint a többi, már most felfokozottabb a hangulatom.

Kíváncsian várom az összecsapást. (…) Fontos kiemelni, nagy pozitívum, hogy Mezőkövesden végre nem kaptunk gólt. Továbbra is minden meccsen úgy kell a pályára lépnünk, mintha az lenne az utolsó. Csak az adott meccsre szabad fókuszálnunk, egy meccsben gondolkodhatunk, és, ahogy eddig, ezentúl sem szabad lebecsülnünk senkit – nyilatkozta Böde a paksifc.hu-nak adott interjújában.

Böde