A csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy szeptember elején a Paksi FC szerződtette a Puskás Akadémia korábbi magyar válogatott hátvédjét, Poór Patrikot, aki két évre szóló szerződést írt alá a tolnaiakkal.

A 25 éves belsővédő szerint jól sikerült a beilleszkedése, nem ismeretlen közegbe került, mivel a mostani csapattársai jó részével ellenfélként már találkozott a pályán, így minden könnyen ment neki. Hozzátette, jól érzi magát az öltözőben, már csak az kell, hogy a pályáról tudja erősíteni a csapatot, és az eredmények is érkezzenek.

Poór elmondta, már beszélt négyszemközt Tomiszlav Szivics vezetőedzővel, akit nagyszerű szakembernek tart.

Igen, váltottunk már pár szót, és többször is mondta, ha úgy érzem, a kihagyás miatt még egy-két edzés megterhelő, szóljak. Szerencsére erre nem volt példa, és nem is lesz, hiszen a sérülésem már a múlté. Összességében mindig jó visszajelzéseket kapok tőle, valamint én is úgy érzem, nagyszerű szakemberrel dolgozhatok együtt. Úgy vélem, a múlt hétvégi eredmény nem fog sokszor megismétlődni, hisz’ sokkal több van ebben a csapatban – kezdte a tolnaiak nyári szerzeménye a paksifc.hu-nak, akinek tetszik a csapat taktikai felfogása.

Szerencsére könnyen megy a játékrendszerek elsajátítása, így ezzel nincs gondom. Egy olyan csapatba érkeztem, aki szereti játszani a focit, a sok passz és a kombinatív játék híve, ez a felfogás pedig nagyon fekszik számomra, és a stabil védekezés is közel áll hozzám.

Végül elárulta, mikor láthatják először a pályán új csapatának mezében.

Úgy gondolom, készen állok, és szeretnék is minél előbb pályára lépni, de ezt a mester dönti el, Ő látni fogja, mikor kell lehetőséget adnia. Mindenesetre nagyon várom már, hogy bemutatkozhassak, szeretnék tétmeccsen bizonyítani, a srácokkal együtt játszani, és, ahogy már mondtam, segíteni a csapatot.

Magyar válogatott játékost igazolt a Paks – hivatalos