Kulcsár Dávid, a Paks 29 éves védője volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége. Kulcsár először arról beszélt, hogy miért nem tudott megragadni a Ferencvárosban.

 – Mindig saját magamban kerestem a hibát, azt a terhet, amit egy Fradi-játékosnak el kell viselnie, nem bírtam el, ezért nem sikerült szép karriert befutnom. Akkoriban nagyon sokan jártak az Üllői úton a meccseinkre, fiatal játékosként olykor megbénított a közeg. A Paks nagyon szeretett volna megszerezni, az akkori vezetőedző, Kis Károly, valamint Haraszti Zsolt ügyvezető mindent megtett azért, hogy náluk folytassam. Most már öt és fél éve vagyok itt. Abszolút előnynek érzem, hogy csak magyar játékosok szerepelnek a csapatnak, jobban megértjük egymást és barátságok is könnyebben szövődnek.

Kulcsár beszélt arról is, hogy Csertői Aurél miért változtatta meg a posztját a legutóbbi pár mérkőzésen.

 – Az utolsó pár meccsen csatárként voltam bevetve, ettől függetlenül jobbhátvédnek tartom magam. A gyorsaságom miatt és a sok sérült miatt kerültem ide. Nem estem azonban kétségbe, ha helyzetbe kerülök, akkor jó százalékban használom ki a lehetőségeimet. A gyengébb bajnoki rajt után most már jól megy a csapatnak, négy meccs óta veretlenek vagyunk. Csertői Aurél azonban most is ugyanolyan szigorú, mint, amikor gyengébben szerepelünk, maximálisan megköveteli a munkát és rendbe rakja a fejeket.

A játékos elmondta, mik a csapat céljai.

 – Nem téma az öltözőben az Európa Liga-indulás, persze, ha összejönne, mi lennénk a világon a legboldogabbak, de ha negyedik vagy ötödik helyen végzünk, akkor is boldogok leszünk, csak nem a legboldogabbak. A csapat hat éve már szerepelt az EL-ben, ráadásul nem is akárhogyan, három kört is ment. Azt gondolom, most sem vallanánk szégyent, ezúttal is tudnánk menni pár fordulót.

Kulcsár Dávid idei két bajnoki gólja: