Az NB I 6. fordulójának egyik legpikánsabb mérkőzése a Paks és a Ferencváros összecsapása lesz. Az atomvárosiaknál szerepel Böde Dániel, aki korábban 2012 nyarán éppen az atomvárosiaktól igazolt az FTC-hez, és saját bevallása szerint az elején picit el volt veszve a fővárosban, s az első ferencvárosi gólja sem jött azonnal.

Az első öt fordulóban nem szereztem gólt a Fradiban, a hatodikban viszont sikerült, most ugyanez a helyzet itt Pakson is, bízom benne, hogy most sikerül betalálnom – kezdte huncut mosollyal az arcán a csatár az M4 Sportnak. – Amikor megvolt az első ferencvárosi gól, utána megnyugodtam és jött a többi, szépen lassan elfogadott mindenki. Meg akartam mutatni, hogy ki vagyok, de soha senkire nem akartam hasonlítani, meg sem fordult a fejemben, hogy én legyek az új Albert Flórián.

Bödét végül nemhogy elfogadták a drukkerek, egyenesen közönségkedvenc lett az Üllői úton, ahol gólkirály és az év játékosa is lett, de a csapatsikerekből is kijutott neki, kétszer bajnok, háromszor Magyar Kupa-győztes lett a Fradival.

Hét év alatt rengeteg élményem volt a szurkolókkal. Az utolsó pár hét, mikor a Fradiból távoztam, az olyan élmény volt, hogy mindenkinek azt kívánom, éljen át hasonlót, mert ezért tényleg érdemes elkezdeni focizni. Nem sok játékosnak adatik meg, hogy a Ferencváros mezét felhúzhassa, meg az sem, hogy a tábor így szeresse.

Most azonban nem tagadja, ha liftező gyomorral is, de arra készül, hogy elszomorítsa korábbi csapattársait, a Ferencváros-híveket, no meg a vezetőedzőt.

Szerhij Rebrov egy kiváló edző, a profizmus jellemzi, sokat tanulhatnak tőle a játékosok, de most ellenfélként találkozunk, s bízom benne, most én tudok majd neki újat mutatni a pályán.

Már van bennem egy kis gyomorideg, amit próbálok leplezni, de ahogy közelebb lesz a meccs, biztos úgy nő majd bennem ez a drukk.

A csatár azért is éhes a gólra, s szeretne újra jó teljesítményt nyújtani, mert nem tett még le róla, hogy újra pályára léphessen a nemzeti csapatban.

Mindig is célom volt, hogy válogatott legyek. Most 32 éves vagyok, s bízom benne, hogy ha megtalálom a góllövő cipőmet és olyan teljesítményt nyújtok, akkor újra felhúzhatom a nemzeti mezt.

Feczkó: “Lehet, hogy elsőre ez nem lesz még meg, de…” – így várják az edzők az NB I-es fordulót