A két hazánkban dolgozó szakember nem az NB I-ből ismeri egymást, hiszen korábban mindketten edzősködtek a szerb élvonalban, és meccseltek is egymás ellen. Vignjevic a Rad-ban és a Vojvodinában, míg Nikolic szintén ugyanebben a két klubban vállalt munkát, mellette a Partizan Beogradban is megfordult kétszer az aktuális csapatát megelőzően. Vignejevicet öt évvel ezelőtt, 2013-ban nevezték ki az Újpest vezetőedzőjének, míg Nikolic 2017 nyarán váltotta a Videoton kispadján ezüstérmet szerző norvég Henning Berget.

Amióta a magyar élvonalban dolgoznak, összesen kétszer találkoztak a bajnokságban. Az eddig lejátszott két meccsük nem csak gólokban, hanem lapokban is igencsak gazdag volt: a két 2-2-es mérkőzésen összesen 14 sárga lapot és egy piros lapot osztottak ki a játékvezetők.

A Videotonnak nagyon kellenek a pontok a Ferencvárossal folytatott nagy küzdelem miatt a bajnoki címhez, ehhez viszont Nikolicnak borítania kellene az eddigi papírformát: le kell győznie Vignjevicet.

A kettejük közti statisztikát tovább böngészve ugyanis kiderül, hogy Nikolic eddig még nem tudott nyerni Vignjevic ellen. Érdekes adat az is, hogy amikor a Vidi jelenlegi edzője először meccselt Vignjevic ellen, mindössze 33 éves volt. Ekkor is döntetlenre végeztek egymással, 1-1 lett a Rad és a Vojvodina bajnokija.

Egy meccs volt, ami nem iksszel zárult, a 2012-13-as szezonban a 11 évvel idősebb Vignjevic a Vojvodinával 1-0-ra legyőzte Nikolic együttesét, a Rad-ot.