Gaál szabadrúgása után már az első félidő első felében vezetést szerzett az NB I utolsója az NB II utolsója ellen. A szünetben sorcserét hajtott végre Horváth Ferenc, csupán a harmadik számú kapus, Gyurján maradt végig a pályán.

A második játékrészben aztán Németh Márió jobb- és bal-kapufás gólt is szerzett, míg a kispados Király Gábor példamutatóan összegyűjtötte az elgurult labdákat. A végeredményt a válogatott szélső testvére, Stieber András állította be: büntetőből szépített. (haladas.hu)

Haladás – Mosonmagyaróvár 3-1 (Grumic 17., Németh M. 65., 74., ill. Stieber A. 87. – 11-esből)

Haladás: Gyurján – Habovda (Pinter), Grumic (Schimmer),  Kolcák (Kovalovszki), Bosnjak (Németh Milán) – Mészáros (Petró), Rácz (Jancsó), Daushvili (Kovács), Ofosu (Halmosi) – Gaál (Rabusic), Funsho (Németh Márió)

Az első lövést a Balmaz tudhatta magáénak, ám azt követően inkább a DVTK gyakorolt nyomást alsóbb osztályú ellenfelére. A félidőben ötöt cserélt Fernando, érkezett többek között a harmadik számú kapus, az angol utánpótlást megjárt Bukrán Erik is.

A 69. percben három támadó szellemű játékos is beszállt a Diósgyőrnél, és több komoly lehetőséget is kidolgoztak, ám a tavaly még NB I-es Balmazújváros állta a sarat. (dvtk.eu)

Balmazújváros – Diósgyőr 0-0

Diósgyőr: Rados (Bukrán) – Polgár, Karan (Brkovic), Eperjesi – Nagy T. (Shestakov), Szabó B. (Juhar), Márkvárt (Tajti), Tóth Bo. (Géringer), Bárdos (Tamás) – Vernes (Hasani), Mihajlovic (Bacsa)