Albánia fővárosában, Tiranában átadták a 2020-2021-es labdarúgó szezon elismeréseit, melyre az albán bajnokság azon játékosai szolgáltak rá, akik bekerültek a legutóbbi bajnoki idény álomcsapatába. Akkor még az FK Partizani Tirana színeiben játszott a Kisvárda nyáron igazolt szélsője, Jasir Asani is bekerült a bajnokság álomtizenegyébe. Érdekesség, hogy a jelöltek közül azóta egyedül Asani igazolt külföldre, a magyar élvonalba, ahol a kisvárdai csapat alapemberének számít.

A Kisvárda meglepetésre a második helyről várja az OTP Bank Liga tavaszi folytatását, a csapat jó szerepléséből Asani négy góllal és három gólpasszal vette ki a részét.

A 26 éves szélső hazájában, a Vardarban nevelkedett, később erősítette a Shkupi és a Pobeda csapatát, valamint egy évet Svédországban, az AIK Stockholmban is légióskodott. Az előző szezonban 30 mérkőzésen nyolc gólt szerzett a Partizani színeiben, amely a harmadik helyen zárta a bajnokságot.

Kubatov: “Stöger az én hibám” – a Fradi-elnök szerint úgy vezetik az NB I-et, hogy a költségvetésük csak a 3. legnagyobb