NB I, a 25. forduló válogatottja

Tóth B. (Puskás Akadémia) – Lovric (Honvéd), Cirkovic (Kisvárda), Charleston (DVSC) – Esiti (Ferencváros), David Babunski (DVSC), Kata (MTK), Sankovic (ZTE), Zsótér (Honvéd) – Nikolics (Fehérvár) Tokmac (Ferencváros)

Tóth Balázs (Puskás Akadémia)

A felcsútiak legjobbja volt a ZTE ellen. A meccs elején Meschack kemény löketét ütötte szögletre, a második félidőben Tajti közeli lövését védte bravúrral, majd a 75. percben újra Meschack próbálkozott, de a közeli ziccert is hárította a kapus. A hosszabbításban is volt egy nagy védése, a visszajátszások alapján jól látható volt, hogy ujjheggyel tolta lécre Sankovic próbálkozását.

Ivan Lovric (Honvéd)

A rutinos védő remekül összefogta a Honvéd hátsó alakzatát, kemény, határozott volt. A második félidő elején Zivzivadze nagy helyzeténél óriásit mentett.

Lazar Cirkovic (Kisvárda)

Stabil pontja volt a kisvárdai védelemnek, több beadást is hatástalanított. Fejjel és lábbal is magabiztos volt.

Charleston dos Santos (DVSC)

Jól dolgozott hátul és a támadásokat is segítette. A győztes gól előtt ő indult meg, lerázott két védőt is, majd Babunski a kapuba lőtt.

Anderson Esiti (Ferencváros)

Jól szűrt a középpályán, pontosan játszotta meg a labdákat. Egy ízben volt egy szép cselsorozata is a kövesdi tizenhatosnál.

David Babunski (DVSC)

Nagyon aktívan futballozott. Egy szép támadás végén egy remek csel után talált be 16 méterről, rendkívül fontos három ponthoz juttatva ezzel csapatát.

Kata Mihály (MTK)

Stabilitást adott a középpályás sornak, sokat ütközött, ha kellett, kisegítette a társakat és a támadásokból is kivette a részét. Rengeteget futott és sok labdát is szerzett.

Bojan Sankovic (ZTE)

Óriási munkát végzett a középpályán, sok párbajt nyert. Kevésen múlt, hogy a meccs nyerőembere legyen: az utolsó percben bement három védő közé, majd 12 méterről a felső lécet találta el.

Zsótér Donát (Honvéd)

A kispestiek legjobbja volt korábbi csapata ellen. A szünet előtt fejelt egy szép gólt két nagy védő között, majd a második félidőben a második gólt megelőz akció tőle indult. Végig nagy kedvvel, motiváltan futballozott.

Nikolics Nemanja (Fehérvár)

Maximálisan meghálálta a bizalmat. Szépségdíjas duplájával óriási érdemei voltak abban, hogy megszakadt a Fehérvár negatív sorozata, ráadásul 113 góllal most már ő a Vidi történetének legeredményesebb játékosa.

Tokmac Nguen (Ferencváros)

Győztes gólt szerzett a Mezőkövesd ellen. A 3. percben a félpályától megindult, majd 21 méterről a kapuba lőtt. Utána is aktív volt, nem tudták tartani a védők.

A forduló edzője: Nebojsa Vignjevic (Honvéd)

Remekül felkészítette csapatát korábbi együttese ellen. Jól levédekezték az újpesti támadásokat és az előrejátékuk is gördülékeny volt a mérkőzés nagyobb részében.

A forduló cseréje: Bese Barnabás (Fehérvár)

Végig nagyon aktívan játszott, hátul több fontos tisztázása volt, de a támadásokba is be tudott segíteni.