MTK – Haladás 4-0

Gólszerző: Baki (5.), Lencse (48.), Gera (58.), Farkas (87.)

Rögtön az első helyzetéből megszerezte a vezetést a fővárosi együttes a szombathelyiek ellen: az 5. minutumban Bognár végzett el szögletet balról, Baki pedig a kapu bal oldalába fejelte a labdát (1-0).

Öt perc sem kellett az MTK vezető góljához

Az első szöglet és az első kaput eltaláló lövés az első MTK-gólt is meghozta!MTK–Haladás 1–0Élőben a 17 órakor kezdődő NB I-es bajnokik: http://bit.ly/2E7P8fa.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

A vezetés megszerzése után is támadásban maradt az MTK, többször kerültek a tizenhatoson belülre a kék-fehérek. A Haladásból Priskin próbálkozott először lövéssel, de Szelin blokkolt. A játékrész közepén feljebb jöttek a vendégek, de így is a fővárosiak kerültek nagyon közel a második gólhoz: egy jobb oldali MTK-szabadrúgás után Baki fejese a felső lécről pattant ki, majd Katona lövését védte Rózsa. A félidő hajrája kevés eseményt hozott, megérdemelten vezetett az MTK.

A második félidő elején déja vu érzésük lehetett a hazai drukkereknek: Katona lépett ki, ajtó-ablak helyzetben Lencséhez passzolt, aki közelről nem hibázott (2-0), ahogy az első, úgy a második játékrészt is góllal nyitották a Hungária körútiak.

Lencse onnan lőtt gólt, ahonnan nem illik kihagyni

Az első félidőben öt, a másodikban három perc kellett az MTK góljához. Egyre negyobb bajban a Haladás.MTK–Haladás 2–0Élőben a 17 órakor kezdődő NB I-es bajnokik: http://bit.ly/2E7P8fa.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

A folytatásban is nagy tudásbeli különbség domborodott ki a csapatok között, az MTK veszélyes kontrákat vezetett, az 58. percben pedig végleg bebiztosították a győzelmet: Rózsa rossz kidobása után Gera Dánielhez került a játékszer, aki a kapu közepét vette célba, a labda Rózsa kezei között jutott a hálóba (3-0).

Rózsa hatalmas potyája valószínűleg az év potyagólja

Mára be lehet zárni az internetet! Ennél nagyobb potyagól már biztos nem lesz!MTK–Haladás 3–0Élőben a 17 órakor kezdődő NB I-es bajnokik: http://bit.ly/2E7P8fa.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

A hajrában a negyedik gólt is megszerezte a magabiztosan, kiütéssel nyerő MTK: két cserejátékos, Farkas és Torghelle játszott össze, előbbi a labdát visszakapva technikás mozdulattal pörgette a hálóba azt (4-0).

Ferencváros – Mezőkövesd 3-2

Gólszerzők: Lanzafame (1., 79.), Varga (87. – büntetőből) ill. Cseri (83. – büntetőből), Vadnai (91.)

Pislogni sem volt idő a kezdősípszót követő pillanatokban, hiszen már az 1. percben kihasználta a Fradi a kövesdi védelem megingását: Varga beadását Lanzafame gurította 6 méterről a kapuba (1-0).

37 másodperc kellett a Fradi első góljához.

A Fradinak 37 másodperc kellett a vezető gól megszerzéséhez a Mezőkövesd ellen.Ferencváros–Mezőkövesd 1–0Élőben a 17 órakor kezdődő NB I-es bajnokik: http://bit.ly/2E7P8fa.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

A vendégeket nem fogta meg a hirtelen bekapott gól, néhány perccel később már Drazic kínálta meg fejjel Dibuszt. A kezdetben intenzív mérkőzés egy Lanzafame-szóló utáni gólvonalas Pillár-mentést követően hazai labdabirtoklásba csapott át, két veszélytelen Varga-szabadrúgást leszámítva nem alakult ki több helyzet a félidőben.

A szünet után az első percekhez hasonló tempó jellemezte a mérkőzést: Molnár remek szólójára egy bravúrral hárított Gorriarán-bomba volt a válasz. A Mezőkövesd megélénkülését szemmel láthatóan komolyan vette Szerhij Rebrov: a 61. percben Böde helyére hozta Leandrót. A vendégek igazolták az ukrán mester döntését, hiszen a pályán rendkívül szabadon mozgó Molnár Gábor egyre és egyre komolyabb helyzeteket teremtett a társaknak. A vendégek kitámadása a végjátékban bosszulta meg magát: a megkontrázott kövesdiek ismét üresen hagyták Lanzafamét, aki Gorriarán bepassza után ismét közelről talált be. (2-0)

Az utolsó percek mondhatni több izgalmat hoztak, mint az első 80 együttvéve: először Lovrencsics szabálytalansága után értékesített büntetőt Cseri (2-1), majd Szeles belépője után lőtte be a tizenegyest Varga (3-1). A hosszabbításban még Vadnai is lőtt egy gólt, de ez csak a szépítésre volt elég, 3-2-re nyert a Ferencváros.

Puskás Akadémia – Paks 1-1

Gólszerző: Remili (31.), Arabuli (94.)

Némileg kezdeményezőbben a Paks lépett fel, amely már a 6. percben megszerezhette volna a vezetést: Hahn cselezte tisztára magát és lőtt 20 méterről kapura, de a lövése fölé szállt. A kezdeti paksi helyzetek után a Puskás Akadémia is magára talált, hiszen a 18. percben Osváth vette el Fejestől a labdát, aki tüzelt is kapura, azoban Rácz lábbal hárítani tudott. A 32. percben Varga József hibáját kihaszáltak a paksiak, miután a felcsúti védő fejjel röviden szabadított fel, és így a labda Remilihez került, aki félfordulattal lőtt óriási gólt Danilovic kapujába (0-1).

Puskás Akadémia – Paks 0-1

Remili HATALMAS gólt lőtt a Puskás Akadémiának. A forduló találata lehet.⚽️Puskás Akadémia – Paks 0–1Élő közvetítés: http://bit.ly/2PoAL8k

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

A félidőhöz közeledve a paksiak tovább próbálkoztak, gólt is szereztek, de Papp találatát les miatt érvénytelenlítették, amivel maradt a félidőben az 1-0-s paksi vezetés.

A fordulás után kis híján megszerezte a második gólját a Paks: Hahn tette le a bal oldalon a középen érkező Barthának a labdát, akinek a 9 méteres lövését Danilovic védte bravúrral. A 64. percben Báló buktatta Arabulit, amiért sárgát kapott, majd két perc múlva hatalmas helyzetet úszott meg a Paks. Osváth beadását ejtette ki Rácz, azonban Gévay fel tudott szabadítani. A 71. percben Arabuli lövéssel próbálkozott, de Rácz könnyedén fogta – majd egy perccel később Báló tolta meg hosszan a labdát, és eltalálta a a felcsúti játékost, amiért megkapta a második sárgáját és a vele járó automatikus pirosat.

A hátralévő időben a paksiak hősien őrizték az egygólos előnyüket, ám a 94. percben Hegedűs felívelése után Poór fejelte fel a labdát, ami Arabulihoz került, aki nem hibázott közelről és kialakította az 1-1-es végeredményt.

Puskás Akadémia – Paks 1-1

A 94. percben Arabuli mentett pontot a Puskás Akadémiának az emberhátrányban futballozó Paks ellen.⚽️Végeredmény: Puskás Akadémia – Paks 1-1

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

DVSC – Honvéd 2-0

Gólszerzők: Bódi (44.), Szécsi (81.)

Debreceni mezőnyfölénnyel és kisebb lehetőségekkel telt a mérkőzés első félideje: a vendégek nem tudtak kibontakozni, ezalatt viszont a 13. percben Ferenczi távoli lövése pattant ki Grófról, Szécsi ért oda először, de nem sikerült a kapuba találnia, majd a 22.-ben Ferenczi beadása után Szécsi fejelt kevéssel a bal kapufa mellé. A folytatásban is a Loki kezdeményezett: Avdijaj lövését Gróf ütötte ki vetődve, a 44. percben azonban már ő is tehetetlennek bizonyult: Bódi végzett el bő 20 méterről, kissé balról szabadrúgást, lövése Gróf kezének érintésével jutott a jobb felsőbe (1-0), így a hazaiak előnnyel mehettek pihenőre – megérdemelten.

Kapushiba vagy védhetetlen szabadrúgás?

Gróf Dávid🆚Bódi Ádám.Kapushiba vagy védhetetlen szabadrúgás❓🤔DVSC–Honvéd 1–0Élőben a 17 órakor kezdődő NB I-es bajnokik: http://bit.ly/2E7P8fa.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

Fordulás után sem tudott igazán újítani a Honvéd, egy-két kisebb lehetőséget leszámítva nem tudott a DVSC kapujának közelébe kerülni, Herczeg András együttese pedig remekül kontrázott, egy ízben Bódi lövésénél védett nagyot Gróf. A 81. percben eldőlt a mérkőzés: bal oldali debreceni szöglet után Pávkovics fejelt, Gróf bravúrral védett, a kipattanót viszont Szécsi a kapuba vágta (2-0).

Gróf és Banó-Szabó egymást zavarta, Szécsi köszönte szépen

Gróf Dávidnak még szerencséje sincs a Loki ellen. Csapattársával, Banó-Szabóval zavarták egymást a gólvonalon, Szécsi Márk pedig köszönte szépen, beállította a 2–0-ás végeredményt.DVSC–Honvéd 2–0

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

A Loki megérdemelten nyert a rangadón és közelebb került a dobogósokhoz.

DVTK – Kisvárda 1-1

Gólszerzők: Juhar (14.), Sassa (31.)

Az első tíz perc különösebb helyzet nélkül zajlott mindkét csapat előtt, ám a 13. percben megtört a jég: Juhar 22 méterről elvégzett szabadrúgása pattan a sorfal mögött álló játékoson, ami megtévesztette Felipét (1-0).

DVTK-Kisvárda 1-0

Martin Juhar közel 40 méterről eleresztett szabadrúgása megpattant, így Felipe tehetetlen volt. Vezet a Diósgyőr.⚽️DVTK–Kisvárda 1–0Élő közvetítés: http://bit.ly/2Pr8Wfm

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

Négy perccel később Ilic próbálkozott éles szögből, de a lövése elment a jobb oldali kapufa mellett, majd a 32. percben egyenlítettek a vendégek: Ilic cselezte ki a védőjét, majd ívelt Sassá fejére, akinek a fejese a lövése a lécről a földre pattant, majd Bukrán kezébe. A játékvezető eszmélt és észrevette, hogy a labda túljutott a gólvonalon (1-1).

DVTK-Kisvárda 1-1

Sassá fejesével az első félidő hajrájában egyenlíteni tudott a Kisvárda, jöhet a második játékrész.⚽️DVTK–Kisvárda 1–1Élő közvetítés: http://bit.ly/2Pr8Wfm

Közzétette: M4Sport – 2018. december 8., szombat

A fordulás után Vernes durván, elkésve csúszott rá Lukjancsukra is, és villant is a sárga. Azonban két perc múlva Vernes maradt lent a földön, és a bíró konzultált a tartalékjátékvezetővel, majd kiállították Lukjancsukot. Egy óra elteltével mezőnyjáték folyt a pályán. A 79. percben Hasani is próbálkozott, de Felipének könnyed zsákmány volt. Négy perccel később Márkvárt fordult le a védőjéről a tizenhatoson belül és dobta magát, de a játékvezető sípja néma maradt, és az eredmény is változatlanul 1-1 maradt a kiesési rangadón.