A bevett gyakorlatnak megfelelően egy nappal a mérkőzések előtt jelölte ki az MLSZ a szombati bajnokik játékvezetőit. Egyedül hazánk első számú bírója, Kassai Viktor a BL-ben elkövetett hibája óta nem kapott szerepet az NB I-ben, sem pedig ezen a héten szombaton. Így némiképp esélye volt arra, hogy a vasárnapi, MOL Vidi FC – Honvéd meccset vezesse.

Az MLSZ döntésének értelmében végül Kassai Viktor fogja fújni a sípot a 16. forduló, MOL Vidi FC – Honvéd zárómeccsén. Munkáját az oldalvonal mellett Solymosi Péter és Szilasi Szabolcs segítik, Berettyán Péter és Georgiou Theodoros az alapvonalak mögött lesz, a negyedik játékvezetői teendőket ezúttal Horváth Róbert látja el.

A Soccerway adatbankjából kiderül, hogy a november 7-én lejátszott Manchester City-Sahtar Donyeck (6-0) BL-csoportmeccsen vétett bakija után – ami nem mellesleg hatalmas visszhangot váltott ki a nemzetközi sajtóban – az MLSZ kicsivel több mint háron hétig jegelte a 43 éves sípmestert, aki így ez idő alatt a szaúdi első osztályban működött közre.

Előbb november 23-án az Al Nassr-Al Shabab (1-0) bajnokin a tartalékbíró szerepét töltötte be, majd másnap a négy sárga lapot hozó Al Faisaly-Al Hilal (1-1) bajnokin dirigálhatott játékvezetőként.