A 23 esztendős, középső védőként bevethető Hegedűs Jánossal erősíti meg keretét az NB I-ben szereplő DVTK. A Ferencvárosnak 2018-ban emlékezetes, 60 méteres győztes gólt lövő játékos jelenlegi szerződése lejárta után, nyáron csatlakozik új együtteséhez – számolt be a dvtk.eu.

– Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagymúltú klubhoz fogok kerülni nyártól – mondta el a klubhonlapnak Hegedűs János. – Örülök annak is, hogy a vezetőedző mellett a szakmai stáb több tagjával is ismerjük egymást, és hogy felkeltettem az érdeklődésüket. Nem utolsó sorban, szeretném megemlíteni a szurkolótábort, amely köztudottan az egyik erőssége a DVTK-nak, és bízom benne, hogy a jövőben is a csapat mellett fognak állni. Amit a magam részéről ígérhetek, hogy mindent meg fogok tenni a DVTK sikereiért.

Hegedűs János 15 éves korában lett az Illés Akadémia növendéke, ahol néhány nappal a 16. születésnapja után mutatkozott be az NB II-ben szereplő második csapatban. Az élvonalbeli debütálás sem sokáig váratott magára, 19 évesen rögtön végigjátszotta az első találkozót. Egy év budaörsi kölcsön után visszatérve a Haladás alapembere lett, ahonnan a Puskás Akadémiába vezetett az útja. A másodosztályú bajnoki cím után a következő két élvonalbeli bajnokságban is rendre ő szerepelt a felcsútiak védelmének közepén, miközben rendszeresen játszott az U21-es válogatottban. Az edzőváltást követően most ősszel azonban csak a kispadig jutott a PAFC első csapatában, pályára nem lépett. Jelenlegi szerződése lejártát követően 2020 nyarán érkezik Diósgyőrbe.

Hegedűs emlékezetes, 2018. október 20-i győztes gólja a Ferencváros ellen a PAFC színeiben: