NB I, a 16. forduló válogatottja

Dombó (Kisvárda) – Lesjak (ZTE), Cirkovic (Kisvárda), Prenga (Kisvárda), Nagy Zs. (Puskás Akadémia) – Bévárdi (DVSC), Ötvös (Kisvárda), Slagveer (Puskás Akadémia) – Beridze (Újpest), Kodro (Fehérvár), Zsótér (Honvéd).

Dombó Dávid (Kisvárda)

Hiba nélkül lehozta a 100. NB I-es mérkőzését. Magabiztosan állt a kapuba, a legnagyobb védést Katanec fejesénél mutatta be, amikor a léc alól szedte ki a labdát.

Zoran Lesjak (ZTE)

Az egerszegiek legjobbja volt a Honvéd ellen. Ahogy a csapata, úgy ő is a második félidőben nyújtott jobb teljesítményt. Előbb adott egy gólpasszt Kosztának, majd egy kapáslövéssel kiegyenlített.

Lazar Cirkovic (Kisvárda)

Az egész szezonban megbízható teljesítményt nyújt, nem volt ez másképp most sem. Remekül irányította a védelmet, amely újabb meccset hozott le nullára.

Herdi Prenga (Kisvárda)

Tökéletesen megértik egymást a védelem tengelyében, összeszokott párosnak számítanak. A horvát légiós ezúttal extrát is hozzá tudott tenni a teljesítményéhez, hiszen ő szerezte csapata első gólját.

Nagy Zsolt (Puskás Akadémia)

Ahogy azt már tőle megszokhattuk, most is bátran segítette a támadásokat. A második félidőben egy labdaszerzés után adott pontosan középre, Corbu pedig nem hibázott.

Bévárdi Zsombor (DVSC)

Hatalmas mezőnymunkát végzett. Az első gólt megelőzően rendkívül éber volt, azonnal reagált az érkező labdára és vezetést szerzett csapatának a Ferencváros ellen.

Ötvös Bence (Kisvárda)

Remek labdákat adott a társaknak, a második gól előtt jó ütemben lépett ki és kihagyhatatlan helyzetbe hozta Mesanovicot.

Luciano Slagveer (Puskás Akadémia)

Remek meccset hozott le a holland játékos. A második félidő elején lecsapott egy rossz hazaadásra és nem hibázott, majd pedig félfordulatból volt eredményes, beállítva ezzel a 3-0-s végeredményt.

Giorgi Beridze (Újpest)

Ha kicsit nagyobb szerencséje van vagy jobban koncentrál, akár négy gólt is szerezhetett volna, két találatával így is ő a meccs embere.

Kenan Kodro (Fehérvár)

Végig lekötötte a védők figyelmét. Dárdai beadására remek ütemben érkezett és magabiztosan fejelt a kapuba, amivel vezetéshez juttatta a Vidit.

Zsótér Donát (Honvéd)

Nagy kedvvel futballozott, sokat tüzelt és el is találta a kaput, folyamatos éberséget követelve ezzel a ZTE hátsó sorától. Közvetlenül a szünet előtt éles szögből növelte a kispestiek előnyét.

A forduló cseréje: Papp Kristóf (Paks)

Remekül szállt be negyedórával a vége előtt. Jó labdái voltak és szerzett egy szép gólt Szabó János passzából.

A forduló edzője: Joan Carrillo (Debrecen)

Messze nem a legerősebb összeállításban tudta pályára küldeni a Lokit, de így is méltó ellenfelei voltak a címvédő Ferencvárosnak, sőt, a második félidőben játékban is egyértelműen a Fradi fölé kerekedtek, ezáltal teljes mértékben megérdemelt a sikerük.

Fradi: 4-5 edző körül kerülhet ki Stöger utódja – a lista és a háttér