Srdjan Dimitrovot épp két súlyos sérülés miatt igazolta az MTK nemrég, és a légiós jól is mutatkozott be az NB I-ben, hiszen a Puskás Akadémia elleni győztes találkozón az egyik gólban is fontos szerepet játszott. A 28 éves középpályást viszont egy durva belépő után már a mérkőzés elején elveszítette csapata a Kisvárda ellen, és hosszabb kihagyás is várhat rá.

A 4. percben a brazil Viana taposta meg Dimitrovot – az MTK honlapja kiemelte, hogy szabadrúgást sem ítélt a játékvezető és hogy a visszajátszás alapján a piros lap sem lett volna túlzás. Dimitrov ugyan rövid időre még visszatért a pályára, de aztán cserét kért, nem tudta folytatni a játékot.

A jelek szerint Dimitrov komolyabb sérülést szenvedett, azaz az épp a sérültek pótlására igazolt játékos hosszú időre kidőlhetett.

Ami Dimitrov sérülését illeti: amit a félidőben láttam, az nem volt túl biztató, nagyon fel volt dagadva a bokája, elsőre súlyosnak tűnik a sérülése, de reméljük a legjobbakat – fogalmazott a sérülés kapcsán Michael Boris, az MTK vezetőedzője a klub honlapjának.

A felvétel alapján pedig nem lenne meglepő, ha a brazil Vianát utólag eltiltanák:

 

(A videó forrása: mtkbudapest.hu)