Torghelle Sándorról sok mindent el lehet képzelni, ám azt nehezen, hogy kontrollert ragad és a virtuális világban éli ki magát. Az csatár most mégis ezt tette és az MTK Esport szakosztályában szereplő Rácz Andrással mérte össze tudását. A támadó a Borsnak elmondta, hogy nem szívesen tölti idejét hasonló dolgokkal, mivel túl türelmetlen, ezért azt a berendezés sínylené meg.

Nem volt túl nagy élmény, sajnos nem ment jól a játék, ezért nem gondolkodom azon, hogy pályafutásom után profi Esport-játékos legyek. Otthon sincs konzolom, engem nem köt le. Igazság szerint túl türelmetlen vagyok, és ha vesztésre állnék, akkor tuti, hogy összetörném a kontrollert.

A rutinos játékos Magyarország legjobbjaival állt ki, míg ellenfele Svájc válogatottját választotta. A lefújást követően Torghelle szomorkodhatott, hiszen 3-0-s vereséget szenvedett. A csatár elmondta, hogy szerinte Németh Krisztiánnak helye van a válogatottban, de legszívesebben magát cserélte volna be, ha erre lehetősége lett volna.

Szívem szerint magamat is beállítottam volna, de sajnos ezt nem lehetett megoldani. Így is egyből cseréltem a csatároknál, Németh Krisztiánt betettem: neki helye van a válogatottban. Remélem nem kapunk ki 3-0-ra, mint most én.

Szorosabb küzdelemre számítok. Nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de ha nagyon jó napot fogunk ki, akár meg is lephetjük a svájciakat”.