A magyar csapat ellenfele a felkészülési találkozón az a grúz SZK Csihura Szacshere volt, amely pár napja 1-0-ra legyőzte a Videotont. Az MTK a 36. percben szerzett vezetést, Kanta passza után Szatmári Lóránd volt eredményes 15 méterről, majd nem sokkal később Kanta beadása után Grgic fejelt a hálóba. A grúzok ugyan később szépítettek – még az első félidőben -, de a hajrában a csereként beállt Szatmári István 18 méterről szép gólt.

MTK: Hegedüs – Baki, Grgics, Poór, Vadnai – Vass, Szatmári L. – Gera, Kanta, Strestik -Torghelle (Később beálltak: Groppioni, Deutsch, Jakab, Borbély, Korozmán, Schrammel, Nikacs, Talabér, Szatmári I., Vukmir, Katona

A mérkőzés után Teodoru Vaszilisz értékelt:
– Jó hír, hogy rendkívül erős ellenfelekkel mérkőzhettünk. Stabilan tudtunk védekezni a szerb és a grúz csapat ellen is, és ez a magabiztos háttér teremtett lehetőséget a támadások építésére, melyekből eredményesek voltunk. Szeretnék mindenkit pályára küldeni, de erre az Európa-liga mérkőzések közelsége miatt nincs lehetőségem. Sajnos Hrepka és Vogyicska kisebb sérüléssel bajlódik, de két hét múlva vissza tudnak kapcsolódni a munkába.