A jól sikerült első idénye után, kilenc gólig és három gólpasszig jutott Bojan Miovski tétmeccsen az őszi idényben, így nem meglepő, hogy a hazája válogatottjába is meghívót kapott az azóta a címeres mezt már 4-szer magára öltő, 22 éves támadó. Mint ismert, Észak-Macedónia részt vett a legutóbbi Európa-bajnokságon, majd az együttes újabb bravúrt elérve pótselejtezős helyen zárt a csoportjában, így még versenyben van a 2022-es világbajnoki részvételért. Miovskiék Olaszország ellen mutathatják meg magukat, a válogatott előretörése miatt a “piacnak” is egyre érdekesebbek az észak-macedón játékosok.

Így nem meglepő az sem, hogy Miovski teljesítményére több klub is felfigyelt az elmúlt időszakban, a csakfoci.hu értesülései szerint augusztusban komoly ajánlatot tett érte a belga élvonalbeli OH Leuven – amely a Leicester City “testvérklubja” -, de akkor azt az MTK elutasította.

Úgy tudjuk, hogy a klubnál jelenleg is folyamatos az érdeklődés a csatár ügyében és a napokban egy konkrét, 1 millió euró feletti ajánlat került visszautasításra. Értesüléseink szerint, az őszi idényben elsősorban három klub, a német Freiburg, az olasz Atalanta, valamint a cseh Slavia Praha tartotta őt kiemelten szemmel, hogy adott esetben a téli átigazolási időszakban lépéseket tegyenek a leigazolása érdekében.

Információink szerint a játékos piaci értéke jelenleg már 2 millió euró körül mozog, ennél kevesebbért aligha válna meg tőle az MTK, de úgy tudjuk, a klub csak nyári értékesítésben gondolkodik.

A magyar válogatott támadó arab kalandja nulla bajnoki góllal és gólpasszal érhet véget – sajtóhír