Szabics Imre kiemelte, hogy a felkészülést a válogatott játékosai nélkül kezdték ugyan el, azonban minden labdarúgó nyári teljesítményével elégedett. Az ellenfelet alaposan feltérképezte a szakmai stáb, összesen tíz egykori és jelenlegi válogatott játékos van az örmény együttes keretében, amely a nyáron nagy változásokon ment keresztül. A vezetőedző azt is elárulta, hogy a játékosokat a legjobb tudása szerint készítette fel a szakmai stáb a csütörtök esti találkozóra – írja a molfehervarfc.hu.

– Száz százalékos állapotban érzem magam, a sérülésem szerencsére már a múlté, egyáltalán nem foglalkozom vele. Minden nemzetközi meccs nehéz, így a csütörtök esti is az lesz, de mindenképp győzni szeretnénk hazai pályán. Természetesen van bennem bizonyítási vágy, emellett azonban élvezni szeretném a játékot, hiszen nagyon régen játszottam tétmérkőzést – fogalmazott a sajtótájékoztatón a Vidi kapusa, Kovácsik Ádám.

Csütörtökön este 20 órától a MOL Aréna Sóstóban látja vendégül a Vidi az örmény Ararat Yerevan együttesét a Konferencia-liga első selejtező körének első mérkőzésén.