A tavalyi bajnoki döntő óta először látogat a Budapest Honvédhez a Videoton szombaton, az OTP Bank Liga 21. fordulójában. A magyarországi időjárási körülmények országszerte kérdésessé tették a hétvégi találkozók lebonyolítását, de a fehérváriak válogatottja, Fiola Attila állítja: ez, valamint a tavaly történtek sem fogják őket megzavarni.

– Az egész hét során úgy készültünk, hogy szombaton pályára fogunk lépni – kezdte a játékos a vidi.hu-nak. – Természetesen nem engedtünk ki, de semmi különlegessel sem várjuk ezt a találkozót. Akkor kezdett el hidegebbre fordulni az időjárás, amikor hazatértünk Spanyolországból, de az elmúlt hetekben azért hozzászoktunk a mínuszokhoz, ezért úgy vélem, ezzel semmiképp sem lesz gond Kispesten. Az sem jelent gondot mentálisan, hogy kissé bizonytalan, sor kerül-e az összecsapásra, hiszen még egyszer mondom, nekünk egész egyszerűen úgy kell hozzáállnunk, hogy lesz forduló.

Először játszunk a Bozsik Stadionban a tavalyi döntő óta, de ennek nem szabad befolyásolnia a csapatot, végképp el kell felejtenünk az ott történteket, és csak arra koncentrálni, hogy újra a Ferencváros elé kerüljünk a tabellán.