A MOL Fehérvár FC 18 éves hátvédje, Tamás Olivér idén februártól tagja az NB I-es csapatnak, és az Újpest elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágóján debütált tétmeccsen a fehérváriak első csapatában. A fiatal védő az első benyomásairól, tapasztaltairól, a gólpasszáról és a meccs utáni dicséretekről nyilatkozott a klubhonlapnak.

Nem számítottam arra, hogy kezdeni fogok, szóval igencsak meglepődtem, volt bennem egy egészséges drukk is kezdés előtt, de szerencsére nem izgultam túl a dolgot. Próbáltam higgadt maradni, hiszen tudtam, hogy a pályán kiváló labdarúgók fognak majd segíteni, akik már a kezdés előtt egy-két órával is biztattak – kezdte Tamás Olivér a molfehervarfc.hu-nak, aki elmondása szerint nem volt meglepő, hogy Joan Carrillo jobbhátvédként számolt vele, mivel hónapok óta az NB I-es csapattal edzett együtt, és a tréningek alkalmával általában ezen a poszton szerepel többnyire.

Tamás a 89. percben továbbjutást érő gólpasszt adott Visar Musliunak.

Igen, ennek is nagyon örülök, fantasztikus érzés volt, hogy az általam megcsúsztatott labda a hosszún érkező Visar elé került, aki aztán a kapuba juttatta azt. Egyébként a második félidőben pont Visar szólt nekem, hogy majd szögletnél cseréljünk, mert addig én érkeztem a hosszú oldalon, ő meg a rövid oldalra.

Tényleg nagyszerű érzés volt, hogy valamennyit én is hozzá tudtam tenni a továbbjutáshoz.

A fiatal játékos teljesítményét külön kiemelte és megdicsérte az egész csapat előtt az öltözőben.

Csodálatos és egyben megható érzés volt, el is érzékenyültem egy kicsit. Nagyon jólestek az elismerő szavak és a srácok gratulációi az öltözőben, de ahogy mondtam, remek labdarúgók segítettek a pályán és természetesen köszönettel tartozom a szakmai stábnak, valamint az NB III-as együttes szakmai stábjának is, hiszen másfél évvel ezelőtt ők vezettek be a felnőtt labdarúgásba. Az út elején járok, sokat kell még tanulnom és fejlődnöm, bízom benne, hogy sok szép sikerben lesz majd részem itt a Vidiben.

A teljes interjú ide kattintva olvasható!