Amint arról  korábban beszámoltunk, elváltak a MOL Fehérvár és Márton Gábor vezetőedző útjai. A szakember megüresedő helyét átmenetileg Szalai Tamás asszisztensedző vette át, aki múlt szombaton a DVTK elleni bajnokin már irányíthatta a csapatot, de aligha vele fejezik be az idényt.

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Szabics Imre, az osztrák válogatott pályaedzője lehet a végső megoldás, értesülésünk szerint ő volt mindvégig a legfőbb jelölt Márton pótlására. A problémát az jelenti, hogy a 39 éves magyar tréner csak nyártól tudna jönni mostani munkaköre miatt, és emiatt lenne szükség átmeneti megoldásra, így merült fel erre az időszakra Juhász Roland megbízása, aki egyébként utána Szabics stábjában is helyet kaphatna.

Szabics játékos-pályafutása után a Sturm Grazban, valamint a Dárdai Pál által irányított magyar nemzeti együttes szakmai stábjában dolgozott. Amennyiben hivatalosan is kinevezik a Ferencvárosban, Sturm Grazban, Stuttgartban, Mainzban és az Augsburgban is megforduló korábbi támadót, akkor először dolgozhat vezetőedzőként.