A két testvér sosem titkolta, hogy hatalmas küzdők a pályán és azon kívül is. Azonban olykor mindketten tudnak lazítani, ha a helyzet úgy hozza.

Egyikünk sem szeret veszíteni a videojátékokban, de hogy melyikünk a jobb, azt nem tudom. Pár óránál tovább sosem haragszunk egymásra, amivel ennyi idő múltán a Playstationön vagy Nintendón vesztes fél is megbékül. Remélem anyu nem hallgatja az adást, de bizony a mai napig előfordul, hogy Marko felhívja őt, aztán én folytatom a beszélgetést, ő meg nem veszi észre, hogy váltottunk. És ez így megy tíz percekig is, jól szórakozunk – kezdte az M4 Sportnak Stefan ScepovicÉn 90-es vagyok, Marko 91-es, a húgunk 92-es, ő most még a szüleinkkel él Belgrádban. Turizmust és vendéglátást tanul az egyetemen. Édesanyánk háztartásbeli, sokat segít a testvérünknek, édesapám pedig a Partizan Belgrád akadémiáján edzősködik évek óta – tette hozzá, majd a testvérével kapcsolatos történetét is megosztotta.

Emlékszem, amikor Marko elkezdett focizni, neki is ez az egyik kedvenc története. Az első meccsén amikor pályára lépett a kis pöttöm, elkezdett tiszta erőből a mi kapunk irányába sprintelni és azt vette célba. De később aztán sokszor eltalálta a jó irányt, és sok figyelmereméltó eredményt ért el Szerbiában.

Marko hasonlóan vélekedik a gyerekkorukról, majd a fiatalabbik Scepovic a Videoton-Partizan EL-mérkőzésről és a magyar fociról is elmondta a véleményét

Sokat verekedtünk kicsiként, de tíz-tizenegy évesen kinövi ezt mindenki. Eleinte nem hasonlítgattak egymáshoz Spanyolországban, de Szerbiában igen. Apukánkhoz is, aki a legjobb, utána jön a tesóm, végül én, de emiatt nem vagyok csalódott.

Profi játékosként a Vidi-Partizan párharcban ki kellett zárnom minden korábbi érzelmemet, és csak a fehérváriak továbbjutására koncentráltam. Sajnos sérüléssel bajlódtam, így nem voltam száz százalékos.

A meccs előtt is elmondtam, mindkét csapat továbbjutását szerettem volna, de mivel ez nem lehetséges, ezért a kenyéradóm mellett kellett letenni a voksomat és profi módon harcolni a Videotonért.

A magyar futball minden téren fejlődik, sok jó játékos érkezik ide. Igaz, a fiatal magyarok beépítésén lenne még mit csiszolni. Huszti, Juhász, Gera vagy Dzsudzsák helyére nem igazán akadnak jelentkezők a válogatottnál, szóval ezen a téren még fejlődni kell.