A csakfoci.hu számolt be arról elsőként, hogy a nigériai Ezekiel Henty lehet a Videoton egyik komoly téli távozója. Ahogy azt néhány napja írtuk, a sokáig kulcsembernek számító támadót elengedné a fehérvári klub megfelelő ajánlat esetén, esetében a formahanyatlás, de leginkább hozzáállásbeli gondok jelentik a fő problémát, “érettségben” mindenképpen többet várt tőle a szakmai stáb.

Francia lapinformációk szerint a Ligue 1-ben szereplő és Lang Ádámot is foglalkoztató Dijon már jelezte is érdeklődést a nigériai csatár iránt. Az ügy kapcsán egyelőre további részleteket nem közlő L’Équipe szerint Henty mellett még két futballista, az ugyancsak nigériai és középpályásként bevethető Ali Mohamed (Maccabi Netanya), illetve a svéd AFC Eskilstuna Sierra Leone-i támadója, Mohamed Buya Turay szerepel az élvonalbeli klub kívánságlistáján.

Ugyancsak a lap árulja el, hogy Lang Ádám nem biztos, hogy tavasszal is a francia klubban futballozik majd, felmerült ugyanis a magyar válogatott védő kölcsönadása Dijonban.

Meglepő: Eddigi kulcsemberek is távozhatnak a Viditől – így alakulhat át a keret