Elek Ákos és Futács Márkó továbbra is tagja a Vidi NB III-as csapatának. Mint ismert, a szezon előtt a Fehérvár Georgi Milanovval együtt kirakta őket az NB I-es keretből. A bolgár azóta már szerződést bontott a klubbal, ellentétben a két magyar játékossal.

Érdekesség, hogy Elek, valamint Futács az esetek többségében szerepelt a Fehérvár harmadosztályú csapatának meccskeretében, de szinte mindig csak a padon ültek, a támadót egyszer cserélték be a Ménfőcsanak ellen, míg a védekező középpályás nem lépett pályára.

Mivel mindkét játékos élő szerződéssel rendelkezik,

így nagy valószínűség szerint télnél előbb már nem váltanak csapatot, hiszen a legtöbb helyen véget ért az átigazolási időszak.

Európában például Horvátországban, Portugáliában és Oroszországban van még nyitva a piac, de akár Izraelbe is lehet még igazolni Az egzotikusabb országok közül Hong Kongban, Indiában, valamint Katarban tart az átigazolási szezon.

Futács 2019 elején igazolt a Vidihez, 37 bajnoki meccsen 11 gólt szerzett, háromszoros válogatott. Elek 2019-ben tért vissza Fehérvárra, előtte 2008 és 2012 között volt a klub játékosa, ahol 2011-ben bajnoki címet ünnepelhetett. A válogatottban 48 mérkőzésen lépett pályára, tagja volt a 2016-os Eb-csapatnak.