Az előzetes híreknek megfelelően a ZTE-től távozó

Sallói István lett a MOL Fehérvár FC új sportigazgatója,

miután Kovács Zoltán az Európa Konferencia Liga-kiesést követően távozott a posztjáról – jelentette be kedd este a Vidi a klubhonlapon.

“Fantasztikus éveket töltöttem el Fehérváron, gyakorlatilag itt nőttem fel. Már sokszor elmondtam, 14 évesen Csiszár Guszti bácsi fedezett fel egy utánpótlás-tornán, ezt követően a katonai szolgálatomat leszámítva 27 esztendős koroming Székesfehérváron éltem és játszottam, most pedig nagy örömmel térek vissza a klubhoz. Emlékszem, hogy mindig nagy figyelemmel követtem Dr. Brávácz Ottó akkori elnök munkáját, amely nagy inspirációt jelentett abban abban, hogy visszavonulásom után a sportvezetői pályát választottam. Húsz éve erre a feladatra vártam, ettől a perctől kezdve azért dolgozunk mindenkivel közösen, hogy sikeres csapatot építsünk” – mondta a klubhonlapon Sallói István.

A korábbi fehérvári játékos 2001 óta sportvezetőként dolgozik, nyert Magyar Kupát a Kecskeméttel, bajnoki ezüstérmet az Újpesttel (2004, 2009), kétszer NB II-es bajnokságot (a Siófokkal és a ZTE-vel). Az elmúlt három évben a ZTE FC sportigazgatójaként tevékenykedett.

Megélénkülhet a ZTE a piacon: A Vidi “száműzött” középpályása és két légiós is képben