Visszatért a Leeds Unitedhez a Vidi kiszemeltje, Hadi Sacko. A 24 éves mali válogatott szélső az őszt a spanyol Las Palmas együttesénél töltötte, azonban sérülése miatt mindössze 102 percet töltött a pályán, végül soha nem tudott igazán beilleszkedni és klubja valódi hasznára lenni, így a másodosztályú csapat felbontotta kölcsönszerződését.

A spanyol titularesymas.com cikke szerint ezzel az utolsó akadály is elhárult az elől, hogy Sacko a Vidihez igazolni, a lap azt írja, hogy a játékos most már bármikor a magyar bajnokságban folytathatja pályafutását.

A Leeds az utóbbi napokban úgy döntött, addig nem engedi, hogy játékos visszatérjen kölcsönjátékából, amíg nincs meg a szélső új csapata – ezek szerint a megállapodás megszületett a kérővel, feltehetően a fehérvári alakulattal. A La Provincia nevű portál szerint a korábban a Bordeaux és a Sporting Lisszabon mezét is viselő Sacko az NB I bajnoki címvédőjéhez is kölcsönben érkezik majd.

FRISSÍTÉS: Később az angol Yorkshire Evening Post számolt be arról, hogy közel sem biztos még, hogy Sacko Magyarországon folytatja pályafutását, ugyanis a játékos terve az, hogy ha lehetősége lesz, ismét Spanyolországba igazol…