Mint ismeretes, a tavalyi sikercsapat, a MOL Fehérvár FC szolgáltatta a kellemetlen meglepetést ezúttal a nemzetközi porondon azzal, hogy elbukott az Európa Liga második selejtezőkörében a liechtensteini Vaduz ellen.

A búcsút követően Marko Nikolic vezetőedző maga is elismerte, hogy a kiesés eddigi edzői karrierje legnagyobb kudarca volt, és azt is kiemeltem, hogy el kell gondolkodniuk és beszélgetniük klubon belül.

A szerbiai alo.rs információi szerint Nikolicnak a “sokkoló” kiesés ellenére bizalmat szavazott még a Vidi klubvezetése, a szerb trénerrel vág neki mindenképpen az immáron “csak” hazai folytatásnak a csapat. A tréner ugyanakkor a cikk szerint egyértelműen a bajnoki címet kell, hogy megcélozza az idényben, az számítana az egyedüli elfogadható eredménynek Fehérváron, ahol nem akarnak zsinórban másodszor is lemaradni az OTP Bank Liga aranyérméről, ezúttal meg kell, hogy előzzék a célkitűzés szerint a Ferencvárost is.

“Ha Marko Nikolic a kispadon akar maradni, fel kell kötnie a gatyáját, mindenképpen el kell hódítania a bajnoki trófeát” – írja a portál.