A MOL Fehérvár FC szurkolói elsőként arra voltak kíváncsiak, hogy az új szezonban hogyan pótolják a visszavonult Juhász Rolandot és a Fehérvárról távozott Vinícius Paulót, amire Kovács Zoltán adott választ: “esetükben előre dolgoztunk, hiszen már tavaly leigazoltuk Visar Musliut és Rus Adriánt, akik – kiegészülve a belső védőként is bevethető és ott is remek teljesítményre képes Stopirával – megfelelően tudják majd helyettesíteni őket” – idézi fel a szurkolói ankéton elhangzottakat a klubhonlap.

A sportigazgató más kérdésekre reagálva azt mondta: a középpályára és a védelembe terveznek még igazolni, előbbi élvez priorítást, az edzői stáb pedig bővülni fog a közeljövőben.

Juhász Rolanddal és Huszti Szabolccsal folynak a tárgyalások, jó eséllyel a Vidiben folytatják karrierjüket –

immár nem játékosként.

Márton Gábor szerint a keret megfelelő minőséget képvisel, ezt azonban csak a pályán tudja majd bizonyítani a csapat. Azért dolgoznak, hogy a közönséget kiszolgálják a játékosok, azt azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy folyamatos eredménykényszer van a klubnál, tehát a szórakoztató játékkal önmagában nem sokra mennek, a célok eléréséhez győzelmekre van szükség.

Nikolics Nemanja először új öltözői szerepéről beszélt: “sok olyan játékos van, akik ugyanúgy viselhetnék a kapitányi karszalagot, ahogy én, hiszen sok éve dolgoznak a klubért, épp ezért óriási megtiszteltetés, hogy a társak engem választottak. A célom az, hogy mindenki beálljon a sorba, harcoljon a helyéért és közben jó hangulat uralkodjon az öltözőben, mert ha ez megvan, annak a pályán is látható lesz az eredménye.”

Nikolicsnak többen is azt kívánták, már a következő szezonban előzze meg a legendát, Szabó Józsefet a klub legeredményesebb játékosa “különversenyben”, az ugyanis nagy valószínűséggel a bajnoki címet is jelentené a csapatnak, a támadó viszont így reagált:

kétéves szerződésem van még a Vidinél és ha két bajnoki címet nyernénk ebben a két idényben, de nem előzném meg Szabó Józsit, azonnal aláírnám.”