Több macedón lap is biztosra veszi, hogy az idei szezonban az EL-csoportkörben szerepelt Vardar több poszton is bevethető középpályása, Boban Nikolov a Videotonban folytatja pályafutását. A külföldi hírek szerint már csak formaságok vannak hátra, és a fehérváriak hamarosan bejelenthetik a labdarúgó érkezését.

Úgy tudni, Nikolovot igen jó áron, mindössze 100 ezer euróért veszi meg a Videoton. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a labdarúgó szerződése a nyáron lejár. Azaz, most kaphat utoljára pénzt érte a klubja.

A 23 esztendős, ötszörös válogatott futballista ebben a szezonban 10 bajnokin lépett pályára, emellett volt négy találkozója a BL-selejtezőben, kettő az EL-selejtezőben és hat találkozója az EL-csoportkörben – összesen három gólt szerzett.

Nikolovot a bolgár Ludogorec és több horvát klub is csábította, de a játékos a Vidit választotta. A Vardar kedden török edzőtáborba utazik, a keretben azonban már nem lesz ott a középpályás, ez is a megegyezést sejteti. A játékos egyébként 2010 júliusától 2015 nyaráig Romániában játszott, előbb a Hagi Akadémián nevelkedett, majd a Viitorul labdarúgója volt.

A macedón lapok is megemlítik, hogy rövid időn belül a második Vardar-játékos kerülhet Magyarországra azok után, hogy a nyáron Stefan Spirovski a Ferencvárosba szerződött.

Videoton: Két szezon, 235 perc – szerződést bontott a magyar játékos