Mint arról beszámoltunk, Lovrencsics Gergő Kovács István kemény belépője után szorult ápolásra, majd cserére a MOL Vidi FC – Ferencváros rangadó elején.

Az FTC egyenlítő góljánál aztán Varga Roland sérült meg, méghozzá úgy, hogy a labdát már a gólvonal mögül kirúgni igyekvő Vinícius Paulo válogatottbeli társának fejét találta el. Varga összeesett és a földön maradt, hosszabb ápolásra szorult. Néhány perc múlva ugyan visszatért, de miután megint a földre került és szemmel láthatóan “nem volt tiszta”, edzője, Szerhij Rebrov már a játékrész lefújása előtt az öltözőbe kísértette. Bőle Lukács érkezett a helyére.

Az M4 Sport információi szerint a szélsőnek néhány perc ki is esett a meccsből a rúgás eredményeként, szédült, így mentővel vitték kórházba a stadionból kivizsgálásra. Lovrencsics esetében annyi biztos, hogy a bal bokája sérült meg és be is dagadt, később születik pontos diagnózis az állapotáról.

Varga Roland bánta Vinícius elkésett mentési kísérletét

Petrjak megforgatta Hadzicot, majd Kovácsik fölött bepöttyintette a Fradi egyenlítését.Mégis Varga Roland fogott padlót, mert Vinícius elkésett mentési kísérletként jóval a gólvonalon túl alaposan fejbe rúgta.

Közzétette: M4Sport – 2018. december 16., vasárnap